TarjaK LKV

Toimintamme korona viruksen aikana

TarjaK LKV toiminta koronaviruksen aikana

Toimintamme jatkuu huomioiden SKVL:n ja viranomaisten määräykset ja ohjeistukset  asuntokaupassa ja asunnonvuokrauksessa. Toimillamme turvaamme asiakkaidemme ja henkilöstömme hyvinvoinnin.

Työskentelemme tällä hetkellä mahdollisuuksien mukaan etänä ja toimistolla olemme paikalla sovittaessa. Huolehdimme käsihygieniasta ja vältämme lähikontakteja parhaalla mahdollisella tavalla. Voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse ja sähköpostitse. Neuvottelut voimme hoitaa myös videoneuvotteluina.

Asuntoesittelyt

Yleisiä asuntoesittelyitä ei toistaiseksi järjestetä, jotta kokoontumiset ja lähikontaktit voidaan pitää minimissä. Näin ollen asuntojen esittelyt järjestetään vain yksityisesittelyinä.

Yksityisesittelyn voit sopia kanssamme puhelimitse, sähköpostitse tai muita sähköisiä kanavia käyttäen. Kohteisiin voit vaivattomasti tutustua verkkosivuillamme ja muissa ilmoituskanavissa. Valtaosasta kohteistamme on nähtävillä myös 3D- virtuaaliesittely.

Yksityisesittelyissä emme kättele ja vältämme tarpeetonta lähikontaktia. Näytöillä kiinnitämme huomiota hyvään käsihygieniaan ja siihen, että mihinkään ei kosketa tarpeettomasti.

Yksityisesittelyihin et voi tulla, jos sinulla on flunssaoireita, epäilet saaneesi virustartunnan tai olet karanteenin alainen. Riskiryhmien tulee käyttää tarkkaa harkintaa kaikessa kanssakäymisessä.

Myyntitoimeksianto

Toimeksiantojen teossa käytämme sähköisiä työkaluja, joiden avulla sopimukset voidaan täyttää ja allekirjoittaa etänä.

Välittäjä suorittaa myytävässä kohteessa lakisääteisen katselmuksen, jossa toimeksiantajan ei välttämättä tarvitse olla paikalla. Yhteydenpito voidaan hoitaa puhelimitse ja sähköisillä apuvälineillä.

Ostotarjouksen tekeminen

Ostotarjous on mahdollista tehdä sähköisesti, mutta ostajan tulee tutustua kohteeseen paikan päällä ennen tarjouksen tekoa.

Mikäli haluat tehdä ostotarjouksen, ota meihin yhteyttä sopiaksesi seuraavat askeleet.

Asuntokaupat

Asuntokaupat voidaan tehdä joissakin tapauksissa käyttäen sähköisiä järjestelmiä. Mikäli asuntokauppa tehdään paikan päällä pankissa, voimme käyttää valtakirjoja pitääksemme lähikontaktien määrän mahdollisimman pienenä.

Kaupantekotilaisuuteen ei saa tulla, jos sinulla on flunssaoireita, epäilet saaneesi virustartunnan tai olet karanteenin alainen. Riskiryhmien tulee käyttää tarkkaa harkintaa kaikessa kanssakäymisessä.

"Suomen Kiinteistönvälittäjät haluaa rauhoittaa asuntokaupan osapuolia välttämään äkillisiä päätöksiä ja suuria pelkoja markkinan mullistumisesta. Asuntokauppa käy poikkeusoloissakin turvallisesti. Asuntomarkkinoilla tulee luonnollisesti näkymään rauhoittumista ja kauppojen määrän väliaikaista vähenemistä. Asunnonvaihtotarve on kuitenkin suurimmilta osiltaan ihmisen elämän kiertokulkuun perustuva toimi. Kaikessa asunnonvaihtoon liittyvässä ole yhteydessä paikalliseen SKVL jäsentoimistoon ja tue paikallista yrittäjää."
- Jussi Mannerberg, SKVL Toimitusjohtaja 23.3.2020

Lisätietoa:

» skvl.fi/koronavirus

Tehdään yhdessä onnistunut asuntokauppa

Kun myyt kotiasi tai etsit uutta, ota meihin yhteyttä!