TarjaK LKV

Tietoa meistä

Kiinteistön­­välitysalan huippu­ammat­tilainen TarjaK LKV

TarjaK LKV Oy syntyi kiinteistönvälitysalan tarpeisiin. Olemme yrittäjähenkinen kiinteistönvälitystoimisto, jonka missio on auttaa menestyksekkäästi asiakkaitamme ratkaisemaan asuntojen ja kiinteistöjen myyntiin sekä ostamiseen liittyviä kysymyksiä Uudellamaalla ja lähiympäristössä kaukaisimpia kohteita unohtamatta.

Onnistumisia tulee, kun nauttii tekemisestä, ja me nautimme! Haluamme tarjota asiakkaillemme mielenrauhaa, ammattitaitoa ja paikallista osaamista asunnon myyntiin tai ostoon, lähes kahdenkymmenen vuoden kokemuksella.

Voit asiakkaanamme rauhassa keskittyä muihin asioihin, kun me hoidamme elämäsi tärkeintä kauppaa. Toimimme asunnonvälityksessä ammattitaitoisesti, laadukkaasti ja luotettavasti, oli kyse sitten asunto- tai kiinteistökaupasta tai uudistuotannosta. Saat täyden vapauden päättää minkä pankin, tai vakuutusyhtiön palveluita käytät, me emme ole pankkisidonnaisia.

Seuraamme aktiivisesti välitystoiminnan kannalta tarpeellista lainsäädäntöä ja oikeuskäytäntöä, mikä tekee asuntokaupasta Sinulle turvallisempaa. Olemme Suomen Kiinteistönvälitysliiton jäseniä ja noudatamme Hyvää Välitystapaa.

Kun olet ostamassa tai myymässä kotia, ota yhteyttä, me autamme varmasti!

TOIMISTON HENKILÖSTÖ (2)

Tarja Kerkelä

Olen korkeasti koulutettu (YKV, LKV, KiAT, Restonomi ) vuosia alalla toiminut kiinteistönvälittäjä/yrittäjä ja julkinen kaupanvahvistaja. Minulle on kertynyt runsaasti kokemusta kiinteistöjen, osakehuoneistojen, maa- ja metsätilojen, vapaa-ajanasuntojen ja liiketilojen myynnistä sekä vuokrauksesta.

SKVL_laatuauktorisoitu-valittaja

Minut tunnetaan laajasti erittäin luotettavana, osaavana, positiivisena, energisenä ja periksiantamattomana alan huippukiinteistönvälittäjänä. Tästä osoituksena Suomen Kiinteistönvälittäjäliitto SKVL on myöntänyt ansiomerkin minulle tunnustuksena ansiokkaasta työstäni. Ansiomerkin myöntämisen kriteereinä ovat ansiokas, vähintään 10 vuotta jatkunut arvostettu toiminta kiinteistönvälitysalalla, liiketoiminnan ja välitystehtävien hoitaminen kunniakkaasti, sekä ansioituminen oman alueen lisäksi myös valtakunnallisesti.

0394

Patrick Pulli

KED, asuntomyyjä
Toimialueena Helsinki ja muu pääkaupunkiseutu.

0500 5570 6581

patrick.pulli@tarjalkv.fi

0346

Pauline Laitia

Oikeustradenomi, toimistopäällikkö

050 5500 484

pauline.laitia@tarjalkv.fi ja toimisto@tarjalkv.fi

Asiakkaiden kertomaa

Anna | myyjä | 15.03.2022

    

Tarja on erittäin ammattitaitoinen ja luotettava välittäjä, joka todella osaa, mutta myös haluaa tehdä työnsä hyvin. Koko yrityksen viimeistelty brändi huokuu innostusta, osaamista ja asiakkaasta välittämistä. On aina innostavaa tavata ihminen, joka todella osaa työnsä ja tekee sitä silmin nähden suurella ilolla.

anonyymi | ostaja | 06.03.2022

    

Ammattitaitoisuus ja sympaattisuus

Riikka ja Jouko | myyjä | 24.02.2022

    

Ystävällinen ja henkilökohtainen palvelu ja suhtautuminen.

Leila Jääskeläinen | myyjä | 16.02.2022

    

Aktiivinen myynti, tähän asuntoon sopiva asiallinen markkinointi ja myyntiesite, miellyttävä ja empaattinen suhtautuminen kanssakulkijoihin.

anonyymi | myyjä | 14.02.2022

    

"Voimme todella suositella Tarjaa kohteenne välittäjäksi. Tarmokas, realistinen, aikaansaapa ja hyvin verkostoitunut välittäjä on myyjälle sekä ostajalle tärkein henkilö onnistuneiden kauppojen takaamiseksi."

Yst. Timo ja Tiina

"Kiitos hyvin hoidetusta kaupasta 💖👏"

Maarit

"Tilannetajuinen, inhimillinen, aito, ymmärtäväinen. Myöskin rento ja huumorintajuinen."

Katri

"Uskomattoman hieno ihminen ja upea ammattitaito ja osaaminen!"

Töitä tarjolla kiinteistönvälittäjälle!

Oletko myyntitaitoinen, asiakaspalveluhenkinen, ahkera ja kiinteistönvälitysalasta aidosti kiinnostunut LKV-tutkinnon omaava kiinteistönvälittäjä? Tule mukaan tiimiimme!

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn, alan ammattilaisten tuen, uusimmat työkalut ja mahdollisuuden menestyä.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sekä ansioluettelosi sähköpostilla osoitteeseen: tarja.kerkela@tarjalkv.fi

Tehdään yhdessä onnistunut asuntokauppa

Kun myyt kotiasi tai etsit uutta, ota meihin yhteyttä!