TarjaK LKV

Tietoa meistä

Kiinteistön­­välitysalan huippu­ammat­tilainen TarjaK LKV

TarjaK LKV Oy syntyi kiinteistönvälitysalan tarpeisiin. Olemme yrittäjähenkinen kiinteistönvälitystoimisto, jonka missio on auttaa menestyksekkäästi asiakkaitamme ratkaisemaan asuntojen ja kiinteistöjen myyntiin sekä ostamiseen liittyviä kysymyksiä Uudellamaalla ja lähiympäristössä kaukaisimpia kohteita unohtamatta.

Onnistumisia tulee, kun nauttii tekemisestä, ja me nautimme! Haluamme tarjota asiakkaillemme mielenrauhaa, ammattitaitoa ja paikallista osaamista asunnon myyntiin tai ostoon, lähes kahdenkymmenen vuoden kokemuksella.

Voit asiakkaanamme rauhassa keskittyä muihin asioihin, kun me hoidamme elämäsi tärkeintä kauppaa. Toimimme asunnonvälityksessä ammattitaitoisesti, laadukkaasti ja luotettavasti, oli kyse sitten asunto- tai kiinteistökaupasta tai uudistuotannosta. Saat täyden vapauden päättää minkä pankin, tai vakuutusyhtiön palveluita käytät, me emme ole pankkisidonnaisia.

Seuraamme aktiivisesti välitystoiminnan kannalta tarpeellista lainsäädäntöä ja oikeuskäytäntöä, mikä tekee asuntokaupasta Sinulle turvallisempaa. Olemme Suomen Kiinteistönvälitysliiton jäseniä ja noudatamme Hyvää Välitystapaa.

Kun olet ostamassa tai myymässä kotia, ota yhteyttä, me autamme varmasti!

TarjaK LKV

Tarja Kerkelä

YKV, LKV, KiAT, restonomi, kaupanvahvistaja, yrittäjä

050 572 7553

tarja.kerkela@tarjalkv.fi

Olen korkeasti koulutettu (YKV, LKV, KiAT, Restonomi ) vuosia alalla toiminut kiinteistönvälittäjä/yrittäjä ja julkinen kaupanvahvistaja. Minulle on kertynyt runsaasti kokemusta kiinteistöjen, osakehuoneistojen, maa- ja metsätilojen, vapaa-ajanasuntojen ja liiketilojen myynnistä sekä vuokrauksesta.

Minut tunnetaan laajasti erittäin luotettavana, osaavana, positiivisena, energisenä ja periksiantamattomana alan huippukiinteistönvälittäjänä. Tästä osoituksena Suomen Kiinteistönvälittäjäliitto SKVL on myöntänyt ansiomerkin minulle tunnustuksena ansiokkaasta työstäni. Ansiomerkin myöntämisen kriteereinä ovat ansiokas, vähintään 10 vuotta jatkunut arvostettu toiminta kiinteistönvälitysalalla, liiketoiminnan ja välitystehtävien hoitaminen kunniakkaasti, sekä ansioituminen oman alueen lisäksi myös valtakunnallisesti.

Asiakkaiden kertomaa

"Uskomattoman hieno ihminen ja upea ammattitaito ja osaaminen!"

"Tilannetajuinen, inhimillinen, aito, ymmärtäväinen. Myöskin rento ja huumorintajuinen."

Katri

"Kiitos hyvin hoidetusta kaupasta 💖👏"

Maarit

"Voimme todella suositella Tarjaa kohteenne välittäjäksi. Tarmokas, realistinen, aikaansaapa ja hyvin verkostoitunut välittäjä on myyjälle sekä ostajalle tärkein henkilö onnistuneiden kauppojen takaamiseksi."

Yst. Timo ja Tiina

Töitä tarjolla kiinteistönvälittäjälle!

Oletko myyntitaitoinen, asiakaspalveluhenkinen, ahkera ja kiinteistönvälitysalasta aidosti kiinnostunut LKV-tutkinnon omaava kiinteistönvälittäjä? Tule mukaan tiimiimme!

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn, alan ammattilaisten tuen, uusimmat työkalut ja mahdollisuuden menestyä.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sekä ansioluettelosi sähköpostilla osoitteeseen: tarja.kerkela@tarjalkv.fi

Tehdään yhdessä onnistunut asuntokauppa

Kun myyt kotiasi tai etsit uutta, ota meihin yhteyttä!