TarjaK LKV

Kohteiden esittely koronaviruksen aikana

Kohteiden esittely koronaviruksen aikana

Kohteen markkinointi

Panostamme kohteiden sähköiseen esilletuomiseen eri kanavissa. Myynnissä olevat kohteet ovat esillä mm. Etuovessa ja omilla kotisivuillamme. Lisäksi kohteita markkinoidaan tehokkaasti Facebookissa.

Virtuaaliesittelyt

Virtuaaliesittelyssä ostajalla on erinomainen mahdollisuus tutustua tarkemmin kiinnostavaan asuntoon. Yksityisnäytöille tulevat ihmiset ovat säännöllisesti syventyneet asuntoon virtuaaliesittelyiden kautta ja vahvistaneet asunnon sopivuutta omiin toiveisiin.

Lue lisää virtuaaliesittelyistä.

Yksityisnäytöt

Pidämme viranomaissuositusten mukaan vain yksityisnäyttöjä. Yksityisnäytöt sovimme aina asunnon myyjän kanssa sopivaan ajankohtaan mahdollisimman joustavasti.

Huomioitavaa yksityisnäyttöjen osalla on mm.

  • Pidämme aina suositellun etäisyyden esittelyn ajan.
  • Haluamme yksityisnäytön olevan aina ostajalle kattava ja tehokas tutustuminen asuntoon. Varaamme näytön jälkeen aikaa läpikäyntiin ja esille tulleisiin kysymyksiin.
  • Käytämme näytöillä suojahansikkaita ja nämä ovat tarjolla myös näytölle saapuville.
  • Yksityisesittelyihin liittyenn on hyvä huimoida : Näytöille ei voi tulla, jos on flunssaoireita, epäillään virustartuntaa tai ollaan karanteenin alaisena. Riskiryhmien tulee käyttää tarkkaa harkintaa kaikessa kanssakäymisessä.

Tehdään yhdessä onnistunut asuntokauppa

Kun myyt kotiasi tai etsit uutta, ota meihin yhteyttä!