TarjaK LKV

Kohteet

Kerrostalo,  72,5 m2

3h,k,kph,piha

105 000,00 €

map Ali-Anttilantie 6 A, 05840 Hyvinkää

my_location Katso sijainti kartalla

Sovi esittely, kohdetta välittää:

Sovi esittely, kohdetta välittää:

Ali-Anttilantie 6 A, Hyvinkää, Vehkoja

Tosi nätti, avara ja valoisa koti, oma aidattu piha. Sisäpintoja uusittu 2017. Kylpyhuone remontoitu 2011. Huoneistoon kaksi sisäänkäyntiä, mahdollistaa etätyöskentelyn omalla sisäänkäynnillä! Taloyhtiössä isoja remontteja tehty mm. käyttövesiputket uusittu. Viihtyisä ja suojaisa piha, rauhallinen ja turvallinen asuinalue. Hyvät ulkoilumaastot lähes kotiovelta, kaupat sekä koulut lähietäisyydellä ja keskustaan polkaiset lähes 10 minuutissa. Hyvät kulkuyhteydet 3.-tielle, junalle tai bussilla Helsinkiin.
Tätä ei kannata ohittaa, kun etsit edullista ja kaunista kotia. TEE TARJOUS!
Tiedustelut ja esittelyt Tarja Kerkelä 0505727553

Kuvat

Perustiedot

Kohdenumero70016531
Osakkeet1-313
SijaintiHyvinkää, Vehkoja
Ali-Anttilantie 6 A
TyyppiKerrostalo
Huoneistoselitelmä3h,k,kph,piha
Huoneiden lukumäärä3
SaunaTaloyhtiössä sauna
ParvekeEi
Asuinpinta-ala72,5 m2
Muut tilat0,0 m2
Kokonaispinta-ala72,5 m2
YleiskuntoHyvä
Kerros1/3
Rakennusvuosi1981
Tehdyt korjaukset ja remontitPiharakennusten katot 1998, asuinrakennusten katot 2003, rappukäytävien maalaus 2008, ilmanvaihtokanavien nuohous ja säätö 2014(Taloyhtiö on teettänyt kaikkien taloyhtiön ilmanvaihtokanavien nuohouksen ja säädön Puhdasilma K&V Oy:n joulukuussa 2014). Kaukolämpökeskuksen uusinta 2014(Taloyhtiön käyttövesiurakan yhteydessä uusittiin taloyhtiön kaukolämpökeskus, uusinnan suoritti Vesnom Oy ja valvojana toimi GHS-group Oy), Käyttövesiputkien uusintaremontti on valmistunut keväällä 2014. Urakan taloudellinen loppuselvitys on tehty kesäkuun lopussa ja huoneistokohtaiset hankeosuudet ja taloudellinen loppuselvitys on lähetetty osakkeen omistajille. Käyttövesiputkiurakassa pääurakoitsijana oli Vesnom Oy. Urakan valvonnasta vastasi GHS-Group Oy. Urakassa uusittiin taloyhtiön kaikki käyttövesiputket kerrostalojen sisällä, sekä huoneistojen kylpyhuoneista käyttövesipatterit, wc-istuimet, huoneiston kaikki sekoittajat, sekä kylpyhuoneisiin asennettiin alaslaskettu paneelikatto. Urakassa käyttövesiputket asennettiin huoneistoihin ja porraskäytäviin pipemodullin koteloissa ja kellarikäytävissä ja kellarin muissa yleisissä tiloissa ilman Pipemodullia. Uusitut putket ovat Komposiittiputkea. Taloyhtiön saumojen paikkakorvaukset 2015(Saneeraus Paajanen on E.Karhu Oy:n ohjeistuksen mukaisesti suorittanut kesällä 2015 elementtisaumojen nurkkakohtien paikkauksia. Taloyhtiön saunojen saneeraukset 2015(saneeraus Paajanen on suorittanut kesällä 2015 taloyhtiön 2 yleisen saunan löylyhuoneen panelointien ja lauteiden uusinnan. Julkisivujen kuntotutkimus 2016(taloyhtiö on kesällä 2016 teettänyt julkisivujen kuntotutkimuksen HSSR Oy:llä.Tutkimuksen tiivistelmä on jaettu osakkaille loppuvuodesta 2016). Lukostojen uusinta 2016 (Taloyhtiö on teettänyt loppuvuodesta 2016 lukostojen sarjoituksen Hyvinkään Turvalukolla.) Koodilukot 2018(asennettu sähköiset koodinäppäimet ulko-oviin.)2019-2021 Julkisivusaneerauksen suunnittelu. Julkisivusaneerauksen hankesuunnittelu. Patteri-ja linjasäätöventtiilien
VapautuuVapautuminen sopimuksen mukaan

Hinta ja kustannukset

Velaton hinta105 000,00 €
Myyntihinta105 000,00 €
Hoitovastike350,56 € / kk
Yhtiövastike350,56 € / kk
Lisätietoja maksuistaAutopaikka 8EUR/kk, sauna 9EUR/kk, julkisivukorjausvastike 0,15EUR/kk. Julkisivusaneerauksen alustavan hakesuunnitelman mukaan kohdistuvat tähän asuntoon 43820EUR /219,10 EUR/kk

Tilat ja materiaalit

Keittiön varustusLaminaattilattia, seinät maalia. Kaapistot, työtasot, erillisuuni ja liesitaso (keraaminen), liesikupu/tuuletin, jääkaappi-pakastin, astianpesukone.
OlohuoneLaminaattilattiat, seinät maalia, uloskäynti omalle aidatulle pihalle.
MakuuhuoneLaminaattilattiat, seinät maalia, vaatehuone.
KylpyhuoneRemontoitu 2011. Laatoitettu, suihku, suihkuseinä, käsienpesuallas, kaapisto, pesukoneliitäntä.
Saunan kuvausTaloyhtiössä

Lisätiedot

HissiEi
YleiskuntoHyvä
LämmitysjärjestelmäKaukolämpö
TVKaapeli-tv
Taloyhtiön nimiAsunto Oy Anttilankaski
Tontin omistusOma
Tontin pinta-ala4 896,7 m2
Taloyhtiöön kuuluuSauna, mankeli, väestönsuojat, kuivaushuone, ulkovälinevarasto, kylmäsäilytystilat, kellarikomerot, pesutupa.
Huoneistot taloyhtiössä37 kpl
RakennusmateriaaliTeräsbetoni
Tiedossa olevat tulevat korjaukset/remontitKorjaukset päätetty: Sähköautojen latauspaikkojen toteutuksen hankesuunnittelu. Sähköautojen latauspaikkojen toteutuksen hankesuunnittelu on käynnissä. Hankeslevitys valmistuu toukokuussa 2022, jonka jälkeen hallitus katsoo onko haketta mahdollista edistää aluejohtoverkon saneeraustyön yhteydessä. Korjaukset suunnitteilla: Julkisivusaneerauksen toteutussuunnittelu on valmistunut marraskuussa 2021. Saneeraus on yhtiökokouksen päätöksessä 3.5.2022. Hankkeen arvioitu toteutusaika on 2022-2023. Urakka on kilpailutettu ja mikäli yhtiökokous antaa hallitukselle valtuuden käynnistää hanke, se alkaa toukokuussa 2022. Kustannusarvio hankkeelle on 1400.000EUR, joka otetaan luotollisena remonttitilinä hankkeen ajaksi. Remonttitili muutetaan huoneistokohtaiseksi velkaosuuksiksi hankkeen valmistuttua. Hankkeen sisältö pääpiirteissään: parvekkeiden betonikorjaukset, maalaus, lattian pinnoitus, parvekelasitus. Tiilijulkisivut pestään. Sokkeleiden betonikorjaukset, paikkaukset, maalaus. Ikkunat ja parvekeovet uusitaan. Maantasoasuntojen pihoille rakennetaan terassit komposiitista (ei lasitusta). Salaojasaneeraus ja aluejohtoverkko: Julkisivusaneerauksen yhteydessä on tarkoitus tehdä yhtiöön salaojasaneeraus, joka käsittää kaikki asuinrakennukset yhtiössä. Samassa uusitaan pihalla kulkevat putkikanaalit( Vesi, viemäri ja lämpöjohdot) Hanke on tällä hetkellä suunnitteluvaiheessa ja suunnittelu valmistuu marraskuussa 2021. Hanke on kilpailutuksessa helmikuussa 2022. Päätökset toteutuksesta kevään 2022 yhtiökokouksessa 3.5.2022. Aloitus touko/kesäkuussa 2022. Viemäreiden kuntotutkimuksen kilpailutus on käynnissä. Kuntotutkimus tullaan teettämään kevään 2021 aikana, jonka jälkeen hallitus tekee mahdolliset päätökset jatkotoimista raportin sisällön perusteella. Suunnitteilla hallituksen kunnossapitoselvityksen mukaisia korjauksia. Tarkoitus teettää toukokuussa 2021 pihavaraston huoltomaalaus sekä maantasoasuntojen aitojen maalaus tai osittainen uusiminen.
KattoTyyppi: Tasakatto
IlmanvaihtoKoneellinen poisto
EnergiatodistusKyllä
EnergialuokkaEnergialuokka: D2007
Autopaikka30
KaavoitusAsemakaava
Lisätietoja kaavoituksestaHyvinkään kaupunki 01945911
Muuta tärkeää tietoaSähköautojen latauspaikkojen toteutussuunnittelu 2022 Sähköautojen latauspaikkojen toteutuksen hankesuunnittelu on käynnissä. Hankeselvitys valmistuu toukokuussa 2022. Toteutus oli tarkoitus tehdä salaojasaneerauksen ja aluejohtoverkon uusimisen yhteydessä. Yhtiökokous päätti kuitenkin kokouksessaan 3.5.2022 ettei em. hankkeeseen ryhdytä vuonna 2022. Asiaan palataan mahdollisesti tulevina vuosina. Julkisivusaneerauksen toteutussuunnittelu on valmistunut marraskuussa 2021. Yhtiökokous päätti 3.5.2022, että julkisivusaneeraus käynnistetään hallituksen esityksen mukaisella tavalla kesällä 2022. Yhtiökokous päätti 3.5.2022 antaa yhtiön hallitukselle valtuuden nostaa yhtiölainaan enimmillään 1.400.000,00 euroa parhaakseen katsomastaan pankista sekä kiinnittää tarvittava määrä yhtiön kiinnityksiä lainan vakuudeksi sekä hakea tarvittaessa lisää panttikirjoja tulevan lainan vakuudeksi. Urakan aikana laina toimii ns. Remontti-tilinä joka muutetaan huoneistokohtaisiksi velkaosuuksiksi hankkeen valmistuttua. Hankkeen sisältö pääpiirteissään: -parvekkeiden betonikorjaukset, maalaus, lattian pinnoitus, parvekelasitus (Lumon) -tiilijulkisivut pestään ja rikkinäiset tiilet uusitaan -elementtisaumat uusitaan -pohjakerroksen puuovien uusiminen ja sisääntulo-ovien uusiminen (portaikkojen pääovet) -laastisaumojen muuttaminen elastisiksi saumoiksi -sokkeleiden betonikorjaukset, paikkaukset ja maalaus -ikkunat ja parvekeovet uusitaan -maantasoasuntojen pihoille rakennetaan terassit komposiitista ( ei lasitusta) Julkisivusaneerauksen yhteydessä oli tarkoitus tehdä yhtiöön salaojasaneeraus joka käsittää kaikki asuinrakennukset yhtiössä. Julkisivusaneerauksen yhteydessä oli tarkoitus tehdä yhtiöön salaojasaneeraus joka käsittää kaikki asuinrakennukset yhtiössä. Samassa piti uusia pihalla..
Viat ja vahingotVesivahinko: ei
Kosteusvahinko: ei
Home-/mikrobi- tai muita sisäilmaongelmia: ei
Muita erityisiä ongelmia: ei
IsännöitsijäLaura Borgenström Hyvinkään Kiinteistöisännät Oy
KiinteistönhoitoKiinteistön hoidosta vastaa Talonmies ja Hp Liljeberg & Rosell

Palvelut ja liikenneyhteydet

PalvelutS-market/apteekki n.100m, Sairaala n.500m, päiväkoti n.100m. Kaikki keskustan palvelut n. 3km., Koulut: Lähietäisyydellä
LiikenneyhteydetBussi n. 200m, VR n. 3,5km

Välitysliike

Yhteystiedot TarjaK LKV Oy
Hämeenkatu 6, 05800 HYVINKÄÄ
tarja.kerkela@tarjalkv.fi
0505727553
infoTäydelliset kohdetiedot saat tilaamalla myyntiesitteen, ota yhteyttä välittäjään.

Ota yhteyttä:

    Annan suostumukseni siihen, että välitysliike saa lähettää minulle sähköistä suoramarkkinointia (esim. tekstiviesti, sähköposti)

    * Pakolliset kentät

    Sovi esittely, kohdetta välittää:

    Tehdään yhdessä onnistunut asuntokauppa

    Kun myyt kotiasi tai etsit uutta, ota meihin yhteyttä!